yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın baplarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, hayırlı malzemelerden bünyelması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en sağlam bapların binanın dokumasına usturuplu çelik kabilinden malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği bileğteamülmemiştir.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve sarsıntı afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanların gönülını kurtardığında henüz eksiksiz anlaşılacaktır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mutabık yüce nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

İşte bu delil, yangın çabucak ne faaliyet edeceğinizi ve yangın emniyetliği ekipmanlarını elbette kullanacağınızı sineerir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yavuz ise buna bandajlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder enseışını getirmektedir.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak nitelikte olması az önce de bahsettiğimiz kabil panik halindeki insanların karıneride bir şey unutma veya birini kurtarma yalnızçlı deruneriye hulul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı bâtınin içerideki kıpırdakların kurtarılması külliyen profesyonel ekiplere buzakılması müstelzim bir iştir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı düzgün esenlayacak şekilde takılması müstelzim parderi.

 Buna ivaz, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine için

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak adida taraf düz illere görev vermekteyiz.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki Yangın Kapısı Fiyatları cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Baplarımızda aksesuar olarak ölçünlü panik pas, tütün sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine için kilitli kol, ve istenen renk uygulanmaktadır.

Report this wiki page